Doar Tu Contezi

marți, 26 ianuarie 2021

 

Perie rotativa BaByliss 2735E, 1000W, Ionizare, 4 Accesorii, 2 Setari temperatura/viteza, Cool-Shot, geanta depozitare, Negru
Perie rotativa BaByliss 2735E, 1000W, Ionizare, 4 Accesorii, 2 Setari temperatura/viteza, Cool-Shot, geanta depozitare, Negru


Peria rotativa BeLiss brushing 1000W este un must-have pentru orice fata! Iti usuci si aranjezi parul asa cum iti doresti in acelasi timp, cu minim de efort chiar la tine acasa. Datorita tehnologiei de ultima generatie nu mai este nevoie sa apelezi la un salon de specialitate, deoarece poti obtine aceleasi rezultate cu usurinta, acasa!Design modern pentru utilizare usoara.

Datorita designului modern, compact si a manerului subtire si ergonomic, peria rotativa BeLiss Brushing 1000W 2735E este foarte usor de utilizat. Astfel, obtii un look de revista cu minim de efort!

4 accesorii pentru coafuri creative.

Peria rotativa BabyLiss vine cu patru accesorii foarte utile:

• difuzor pentru uscarea parului;
• perie rotativa de 50mm pentru volum;
• capat pentru indrpetare;
• perie pentru finisare.

In plus, primesti o geanta de depozitare inclusa in pachet! Astfel, fiecare accesoriu este protejat.

Tehnologie avansata pentru rezultate de durata.

Dubla directie de rotatie te ajuta sa obtii un look natural, care sa ti se potriveasca: intoarce-ti varfurile spre  interior sau spre exterior, in functie de stilul pe care doresti sa il adopti.

Functia ionica elimina efectul static, astfel aspectul de par electrizat dispare iar parul tau devine matasos si lucios!

Incearca si tu inovatia BaByliss!
  
 
Functie Ionica

Cu ajutorul functiei ionice iti vei putea aranja parul simplu si usor, aceasta eliminand electricitatea statica prin eliberarea de ioni negativi si conferind stralucire parului. Invelisul ceramic ajuta la distribuirea uniforma a temperaturii pentru o coafare ca la salon!
 
 
Dubla directie de rotatie

Peria rotativa Beliss Brushing 2735E dispune de dubla directie de rotatie, astfel ca o poti utiliza cu usurinta spre interior sau exterior. Peria se roteste in mod automat, conferind volum parului in timp ce este uscat. Peria rotativa este perfecta pentru orice tip de par, avand doua viteze si doua trepte de temperatura care se pot ajusta in functie de tipul tau de par.
 
 
4 Accesorii incluse

Peria Rotativa Beliss Brushing are 4 tipuri de accesorii cu care iti poti usca, indrepta si coafa parul. Cele 4 accesorii sunt: difuzor pentru uscare, perie rotativa de 50 mm pentru volum, capat pentru indreptare si perie pentru finisare.
 
 
Cablu rotativ 360°

Cablul rotativ faciliteaza o utilizare usoara, indiferent de pozitia in care tii peria rotativa. Astfel, cablul nu iti sta in cale, iar tu te coafezi cu usurinta si confort maxim!
 
 
Functie Aer Rece

Peria rotativa Beliss Brushing 2735E dispune de functie de aer rece pentru fixarea finala a coafurii


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts