Doar Tu Contezi

duminică, 24 ianuarie 2021

 


Setul Mugler Alien Travel contine Apa de Parfum 60 ml reincarcabil, Lotiune de Corp 50 ml si un mini spray de 10 ml reincarcabil ideal pentru poseta.

Alien este un parfum lemnos oriental, lansat in 2005 si creat de Dominique Ropion.Sticla este creata in forma unei pietre pretioase

Alien de Mugler este un parfum Oriental Lemnos de dama. Alien a fost lansat in 2005. Alien a fost creat de Dominique Ropion si Laurent Bruyere.

Lumina iradianta. Seninatate difuza. Timpul suspendat. Speranta care creste.O lume ni se dezvaluie impregnata de fericire, inundata de o aura binefacatoare.
De unde vine acest surprinzator sentiment de plenitudine?

ALIEN, un soc, o emotie. Un parfum luminos, vibrant si misterios... un parfum de chihlimbar, lemnos, cu aroma de flori ale soarelui, care se naste din prospetimea fara limite a doua note puternice, ambra si lemnul, iluminate de floarea soarelui si de iasomia sambac. Sticla ALIEN este, astfel, o piatra sacra incarcata cu o noua energie.

- Nota de varf este iasomie;
- Nota de mijloc este note lemnoase;
- Nota de baza este ambra.

O piatra pretioasa fatetata asemenea unei bijuterii, care dezvaluie frumusetea fiecarei femei. Culoarea sa de ametist profund, simbol de meditatie si de serenitate, ii intensifica puterea oculta.

Un parfum care ne magnetizeaza dorintele.

Thierry Mugler salonul s-a deschis in anul 1973 in Paris. In anii '70, s-a specializat in creatii destinate femeilor, in principal, iar ideile sale au fost intotdeauna impotriva trendului. Primul parfum a fost lansat in 1992, Thierry Mugler instituindu-se ca o persoana ce dicteaza ce se poarta. Este important de notat faptul ca acest statut s-a impus atat in industria fashion-ului cat si a parfumului.

Gama Alien se impune azi ca un produs clasic si nemuritor. Thierry Mugler a facut parte din echipa de creatori pentru costumele folosite de Beyonce in filmul 'Perfume:The Story of a Murder'.
 

Un comentariu:

  1. Mens Titanium Watches - The Watches of Marko Pietro
    mens titanium titanium mug watches titanium sheets for all sports and sports. The Watches of Marko Pietro is one of the best titanium rod and best grade 23 titanium watches titanium blue in Italy.

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts