Doar Tu Contezi

joi, 10 decembrie 2020

 Fier de calcat Philips Azur Elite GC5034/20, 3000 W, Talpa SteamGlide Plus, Tehnologie OptimalTEMP, 65 g/min, Jet de abur vertical, Albastru/Negru

Fier de calcat Philips Azur Elite GC5034/20, 3000 W, Talpa SteamGlide Plus, Tehnologie OptimalTEMP, 65 g/min, Jet de abur vertical, Albastru/Negru
 

Garantat fara arsuri cu eliberarea inteligenta a aburului

- 3000 W;
- Abur continuu de 65 g/min;
- Jet de abur de 260 g;
- Talpa SteamGlide Plus;

 

- Tehnologie OptimalTEMP: garantat fara arsuri, fara reglaje

Gratie tehnologiei OptimalTEMP, garantam ca acest fier de calcat nu va produce arsuri pe niciun material care poate fi calcat. Poti calca in siguranta orice, de la blugi la matase, de la lenjerie de pat la casmir, in orice ordine, fara a astepta reglarea temperaturii sau a sorta hainele in prealabil. Fiarele de calcat Philips cu tehnologie OptimalTEMP iti permit sa calci haine mai usor si mai rapid si au fost testate de experti independenti in domeniul textilelor.

  
- Moduri de abur convenabile: DynamiQ, MAX. ECO si OPRIT

Alege din mai multe moduri de abur. Modul DynamiQ furnizeaza automat cantitatea perfecta de abur atunci cand ai nevoie, modul Max. netezeste rapid cutele persistente cu abur continuu puternic, modul ECO cu abur minim constant economiseste pana la 20 % din energie, iar modul OPRIT iti permite sa opresti aburul.

  
- Mod DynamiQ: eliberare inteligenta a aburului pentru rezultate perfecte

DynamiQ, cel mai avansat senzor de miscare folosit la fiarele de calcat cu abur, stie exact cum se misca fierul si cand nu este in uz. Modul de abur DynamiQ elibereaza automat cantitatea perfecta de abur atunci cand ai nevoie, pentru haine calcate mai rapid. Aburul este eliberat automat cand fierul de calcat se misca si se opreste cand lasi fierul deoparte, pentru confort maxim si calcat fara efort.

  
- 3000 W pentru incalzire rapida si performante deosebite

Asigura incalzire rapida si performante puternice pentru a termina rapid calcatul

  
- Cu pompa de abur Turbo, in tesatura patrunde cu pana la 50% mai mult abur*

Pompa noastra de abur Turbo integrata produce abur continuu cu pana la 50 % mai puternic, pentru cute care dispar si mai rapid.

  
- Talpa SteamGlide Plus pentru alunecare optima

Talpa exclusiva SteamGlide Plus – cu strat avansat de titan si invelis cu 6 straturi – furnizeaza performante optime de alunecare pe orice material. Antiaderenta, rezistenta la zgarieturi si usor de curatat.

  
- Debit de abur de pana la 65 g/min pentru indepartarea mai rapida a cutelor

Gratie debitului de abur puternic si constant, in tesatura patrunde cu pana la 50% mai mult abur pentru netezirea mai rapida a cutelor.

  
- Jetul de abur de pana la 260 g indeparteaza rapid cutele persistente

Patrunde mai adanc in tesatura pentru a indeparta usor cutele persistente.

  
- Detartrare Quick Calc Release in 15 s pentru performante de durata ale aburului

Generarea imbunatatita a aburului asigura sfaramarea usoara a calcarului si colectarea unei cantitati pana la de 5 ori mai mari* in recipientul de calcar. Cu Quick Calc Release, recipientul poate fi detasat usor si golit in mai putin de 15 secunde pentru performanta de durata in fiecare zi.

  
- Oprire automata cand fierul este lasat nesupravegheat

Fierul de calcat se opreste automat atunci cand nu il mai folosesti. Pe talpa, acesta se va opri automat dupa 2 minute. In pozitie verticala, se va opri automat dupa 8 minute.

 0 comments:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts