Doar Tu Contezi

duminică, 13 decembrie 2020

 Cuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, Electric, Autocuratare Aqua Drop Clean, 71 l, Clasa A, Timer, NegruCuptor incorporabil Arctic AROIC21100BH, Electric, Autocuratare Aqua Drop Clean, 71 l, Clasa A, Timer, Negru

 
 

Clasa energetica A
- Ofera un consum moderat de energie electrica. Folosesti produsul la capacitate maxima, fara teama consumului excesiv.

 

Volum interior 71 litri
- Cuptor de capacitate mare, pentru prepararea concomitenta a mai multor retete. Cu Arctic, nicio provocare nu e prea mare. Alegi volumul potrivit nevoilor tale si ale familiei tale.

 

4 Functii de gatire
- 4 functii speciale ce simplifica gatitul traditional. Ai functiile potrivite stilului tau.

 

Aqua Drop Clean
Acum este mai usor sa intretii cuptorul curat cu ajutorul functiei Aqua Drop Clean. Aceasta permite curatarea cuptorului in cel mai scurt timp. Adaugi apa in interior, iar pe masura ce apa se evapora, cuptorul se curata, simplu, rapid si cu minim de efort!

 

Timer
- Contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Cuptorul va fi pregatit la temperatura optima pentru a prepara cele mai gustoase retele. Iti gestionezi eficient timpul si stii mereu cat dureaza pregatirea alimentelor preferate.

 

Static
- Functie de gatire ce ofera o coacere uniforma a preparatelor, activand 2 elemente de incalzire, superior si inferior. Pregatesti fara efort prajiturile, produsele de patiserie sau dulciurile dorite de tine si familia ta.

 

Grill
- Permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.

 

Low Grill
- Activeaza partea interioara a elementulului de incalzire superior al cuptorului. Gatesti sau gratinezi rapid preparate sanatoase si gustoase.

 

Incalzire inferioara
- Activeaza elementul inferior de incalzire. Rumeneste perfect preparatele cu crusta.
0 comments:

Trimiteți un comentariu

Popular Posts